eufonic

Festival Eufònic


  • agost 21, 2017
  • Alcanar
Ampliar imatge

Eufònic és un festival al voltant de les arts sonores i visuals que s’allarga fins al 3 de setembre i que se celebra a Sant Carles de la Ràpita, Alcanar, Amposta, Miravet, Tortosa, Ulldecona i Vinaròs.

Eufònic són arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions en espais museístics, accions sonores, activitats per al públic familiar i concerts en espais singulars.

A Alcanar podrem gaudir de forma gratuïta a la Cisterna del Vall de “Frack” dels francesos Gaspard i Sandra Bébié-Valéria. La inauguració es farà el 25 d’agost a les 20.00 h i es podrà visualitzar fins al dia 3 de setembre els dissabtes i diumenges de les 11.00 a les 14.00 h. Continuant la seva línia d’investigació al voltant del concepte de l’energia (natural, industrial o espiritual), els francesos Gaspard i Sandra Bébié-Valérian s’han instal·lat a Balada per treballar en una versió de la seva peça “Frack”: si allí el terratrèmol era matèria pura de la qual extreure’n tonalitats sonores, ara la rèplica s’aplica al fallit projecte Castor, davant les costes de Vinaròs i Alcanar, precisament l’espai triat per mostrar-la.

Sandra i Gaspard Bébié-Valérian treballen junts des de 2014. Codirectors del festival i centre d’art Oudeis, dedicat a l’encreuament entre art, tecnologia i media, han participat en nombrosos esdeveniments com la International Digital Art Biennial (Montréal), Centraltrack (Dallas), October Digital (Arles), SKOL art center i Art Souterrain festival (Montréal) o CEAAC (Strasbourg).

Web Eufònic

Més informació sobre els artistes

Comentaris